23 Ocak 2012 Pazartesi

Bu hafta sonu ben #1

Hafta sonu ananemin yanına gittim Foça'da dinlendim sahilde yürüdüm gezdim sıcak kömür sobasının başında kitap okudum ananem kestane pişirdi bana sıcacık,örgü ördük ananemle beraber kendime snood örüyorum.Çok güzel bir hafta sonuydu bu fotoğrafta ananemlerin balkonunun baktığı manzara çok hoşuma gidiyor burası içimi açıyor bakmak 
Ben hastalandığımda ağzıma ilaç koymayan bir insanım 2 yıldır pastil dışında ağzıma attığım hiç bir şey yok ağrı kesicide dahil buna annemin ısrarıyla bir tane grip ilacı aldım hastalığın eşiğindeydim gelmeden gitti ilaçta dolabımın kuytu köşelerine atıldı -bu 3lüye bakıp fotoğrafın temasını bulunuz (Kış gelmiiiş)
Videomda da söyledim Haruki Murakami okuyorum diye kitaba başladım başlamasına da karakter yok mekan yok konuyu çözmeye çalışıyorum bakalım ne kadar sürede bitireceğim çok merak ediyorum..
Bu annemin aldığı pringles tipli cips aslında abur cubur yemem ama dip sosla beraber mükemmel oldu.Annem bim'den almış hemde 1.25'e ayrıca Almanya'dan ithalmiş çoook lezzetli denenmeli diyorum başka bir şey demiyorum Bimde sadesi ve acı biberlisi de varmış bir daha ki sefere acı biberliyi aldıracağım anneme :)

NOT:İşte böyle geçti hafta sonum bu aralar yatıyorum tatilde evdeyim dinleniyorum bol bol uyku film kitap depoluyorum bünyeme sizin tatiliniz/hafta sonunuz nasıl geçti bakalım ? 




8 yorum:

  1. tatlı geçmiş haftasonun.
    :)
    murakami okumadım ama iyi diyolar.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bana da öyle dediler ama kitapta daha karakter yok daha bakalım nasıl gidecek :)

      Sil
  2. Anne yanı, sıcacık soba, kaostan kaçış, kestane ah ah hepsi beni çağırdı çok özendim. Harika bir haftasonu olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne zaman düşünmek istesem kaçarım ben 2 gün koparım hayattan çok teşekkürler :)

      Sil
  3. aaa bu cipsi ilk defa görüyorum ki pringlesı çook severim. Zaten Bim'de satılan muhteşem ürünler diye bir başlık bile var ekşisözlükte :)Değişik ve güzel şeyler oluyor en yakın zamanda ben de alip bir deneyeyim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dene bencede denemeye değer ama ben diyetteyim şimdi bile canım çekti benim yerime de ye lütfen :)

      Sil
  4. merhabalarr
    kahveye geldim :)
    çokta gezemedim lakin Nurofen adlı ilacı görünce hemen bişiler yazdım .
    alerjik bir bünyeye sahip isen kullanmamanı tavsiye ederim ciddi sıkıntıar verebiliyormuş . misal astım , polen filan gibi alrjik durumlar
    tekrar görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  5. Hoş geldiniizz
    ben tek bir tane attım ağzıma ama kardeşimin bünyesi alerjik çok teşekkür ederim tasiyen için :)

    YanıtlaSil