29 Ocak 2012 Pazar

Bizim evin okuma köşesi..

Bizim evde okuma köşesi vardır aslında herkes okuduğu kitabı getirir koyar oraya ordan alır bu köşe iyice çığrından çıkmıştı yarıyılda Irmak bütün kitaplarının buraya yaymış pazar temizliği sırasında gözüme takıldı bunlar işte bizim okuma köşemiz
Bu kitap 2 yıldır kütüphanemdeydi elime aldım içinde bol bol seyahat içerdiği için çok hoşuma gitmişti doğrusu  ama sarmadı bir türlü kitap yaklaşık 1 hafta önce annem Deniz sende Ye dua et sev var mı bugün bi arkadaşımda gördüm arka kapağını okudum hoşuma gitti dedi.Verdim kitabımı anneme okumaya başladı belki o bitirirse bende okurum heves gelir ;)
Bu kitabı aldığım günü dün gibi hatırlıyorum annemlerin bürosunun karşısındaki küçük kırstasiyede bulmuştum iyi de ben Pıtırcık serisini bitirmiştim olamaz yaa demiştim almıştım geçenlerde D&R'da bilinmeyen öyküler 2 yi gördüm ama artık sıra Irmak'ta şimdilik bir hikayeyi 3 günde bitirsede yavaş yavaş okuyor :)
Şu anda okuyorum 100 madde var içinde genel öneriler var okuması kolay zevkli.Robin Sharma Ferrarisini Satan Bilge çok okunmuştu bir dönem bizim kitaplıkta da duruyor ama okumadım daha bitsin bu kitap okurum belki var mı oralarda okuyan ? 
Babamın hediyesiydi bana 2 aydır burda neden bilmiyorum içinde tekerlemeler falan var babam Savcı olacaksın ilerde konuşman etkileyici ve akıcı olmalı diyerek verdi bana içindeki alıştırmaları okudum bir tek beni bekliyor zavallı..
Yine babamın hediyesi ama şu anda o okuyor Banu Avar'ın 2. kitabı bu benim elimde olan babam bitirsin bir bakalım duruma 
Babam okumuş anneme verdi okuması için yabancı bir yazardan aslında olayın içinde çok farklı muhabbetler dönüyormuş okumadan yorum yapmak istemiyorum o yüzden sustuuum :)

Abdülaziz yine bir baba kitabı çok beğenmiş o ben hala daha elime alamadım fark ettiyseniz babamın aldığı kitaplar ya Osmanlı tarihi yada siyasi içerikli ben Osmanlı tarihinde bir şeyler okumaya çekiniyorum neden bilmiyorum ama çekiniyorum işte sanki okursam yanlış kanım olur diye yada kendime Osmanlı tarihi konusunda çok konuşulduğu için bilmiyorum inanın..
Bunlarda Irmağın kitaplarııı :) 
İlk okuma yazıyor kitabın üstünde ama içindeki bilgiler çok dikkatini çekti Irmağın bu kitaplar öğrendiklerini bir deftere yazıyor,bir de Davinci Learning adında bir kanal var Irmak açıyor orayı arka bahçede bilim ve çocuklara yönelik bilim programlarını izliyor çok faydasını gördük biz :)

İşte bu kadarr hepinize iyi pazarlar diliyorum :) 

10 yorum:

  1. bende cok severim kitap okumayi,
    boyle bir koseniz olmasi ne guzel :)
    benimde dolabimde bir suru okunmadik kitap var...
    bir gun belki okurum diye :P
    Sevgiler ii haftalar canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah o okunmayan okunmayı bekleyen kitaplar yok mu.. bazen çıldırcak gibi oluyorum ne zaman aldım ben bunu ya ? diyorum
      teşekkürler sanadaa :)

      Sil
  2. Bir evde okuma köşesi varsa bayılırım ben :) genelde aldıgım her kitabı hemen okurum ama kalanlarda olur. Uygun bir zamanda okurum.

    Bu arada iyi okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ferrarisini satan bilgeyi okudumm şiddetle tavsiye ediyoruumm:))

    YanıtlaSil
  4. iyi okumalar=)

    http://bcfashionblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. en çok Irmak'ın kitaplarını sevdim :)
    Ye Dua Et Sev'in filmini izlemiştim çok beğenmemiştim ama kitabı güzel olabilir :)

    YanıtlaSil
  6. bizim evde değil ama işyerimizde bir okuma köşemiz var, herkes eline geleni alır okur yenilerini getirir koyar, çok harika bence de :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Aslı çok teşekkür ederim sizde çekin lütfen merak ediyorum bekliyoruuum :)

    Merve Yıldız MY. Fashion dur bakalım okuyalım madem öylee :)

    bc teşekkürler geliyorum bloğunaa :)

    greta teşekkür ediyorr Irmak ben önce kitabını okumayı tercih ediyorum okursam izlerim de filmini :)

    Maya ne kadar güzel vakit bulmanız :)

    YanıtlaSil
  8. ne güzel bişi kitap köşesi.
    ve pıtırcık da en güzeli.
    :)

    YanıtlaSil
  9. Osmanlı tarihini doğru yazarlardan okumak inan çok actıyor içimi benimde. kandırılmış hissediyorum kendimi yıllarca ama okumak lazım, gerçekleri kendi soymuzu doğru tanımalıyız aslında. sevgiler

    YanıtlaSil