3 Şubat 2012 Cuma

Şu kıza bir yardım edin :)

   Herkese merhabalar aklımda kaç gündür araştırdığım 2 konu var ilki profesyonel fotoğraf makinesi almak istiyorum ama ömürlük olsun ki ben bir daha aynı parayı ödemiyim yani yarı prof. falan istemiyorum o yüzden.Aynı zamanda kursada gidicem.Kafamdaki tek soru hangi marka ? Canon,Nikon,Fujifilm,Pentax çeşit çok ama Canon daha çok tercih ediliyor sanırım ?
  Bir diğer konu yazın Portekiz'e gidiyorum pasaportum çıkıyor bu ay daha sonra vize konusu var.İnternetten araştırdım Ankara'ya kadar gitmek gerekiyormuş biraz gözüm korktu ama davet edileceğim için sorun olmaz sanırım.15 gün kadar kalıcam ama döndüğümde aa şuraya da gitseydim şunuda yapsaydım şunuda yeseydim demek istemiyorum bu yüzden sizlere soruyorum gittiniz mi gördünüz mü Portekiz'i? ne almalıyım hediye olarak nereleri gezmeliyim gitmeden önce neler yapmalıyım kafam çok dolu bu konuda güzel bir seyahat olsun istiyorum ama tek gideceğim için yeterli bilgim olsun istiyorum
                                                   Şimdiden çook teşekkürler :)

9 yorum:

  1. iki konuda da hiçbir fikrim yok ama yardım çığlığını duymazdan gelemedim:)) ''ekşi sözlük'' okuyor musun bilmem ama bir gir bak derim ben.iki konuda da bissürü yorum bulacaksın eminim..sevgiler çok..

    YanıtlaSil
  2. Portekiz konusunda ben yardimci olamicam ama fotograf makinesi dersen, kesinlike Canon derim :)
    Bizde canon kullaniyoruz ve o kadar mutluyuz ki :)
    Canon 500 d, ilk baslayanlar icin ve kendilerini gelistirmek isteyenler icin hobi olarak fotografla ugrasmak isteyenlere super bir tavsiye:):)

    Insallah seyahatin cok guzel olur :)
    Sevgiler canim

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle: Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD movie mode

    fotograf çekme konusunda zerre bilgin olmasa da profesyonel fotografçı elinden çıkmış gibi fotograf ceken hem otomatik hem manuel ayarlamalar yapabileceğin, benim fotograf konusunda eğitim veren arkadaşlarımın benden sonra herkese şiddetle tavsiye etmeye başladığı bir makine. bence araştır derim. Aldığıma o kadar seviniyorum kı!!

    http://bcfashionblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Canon500D iyidir çok iyidir Hatta.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Vize konusunda bişi diyemesem de fotoğrafçılık konusunda eğitim almış biri olarak şunu söyleyebilirim, eğer bu işin temel düzeyde bir eğitimi alınmazsa hiçbir makine fark etmez. Telefonla çekmek bile aynıdır. Ve Canon Nikon kavgasında da bence eline alıp denenmeli derim, herkesin kendine has makinesi vardır :)

    YanıtlaSil
  6. my little world okudum ama detaylı bir şeyler arıyorum bakalım ne olacak :) teşekkürler.

    Küçük Şeyler 500d'nin video çekimi çok kötü dediler kararsız kaldım bilmiyorum ki bu hafta tekno markete gidip bakıcaz :) çok teşekkürler :)

    Trendydolap modeli konusunda kararsızım :)

    bc ben ders alıcam zaten ama kolay olsa fena olmaz doğrusu :)

    Ferhat Bayram ahaha :)

    Anci dediğim gibi kısa film çekiyoruz ondada kullanılıyor o yüzden kararsızım doğrusu

    Modafobik yok ben kursa gitmek istiyorum zaten kendim çekince beceremedim istediğim gibi kaliteli fotoğraflar olmuyor yani :) Nikon denedim kullanımı rahat geldi ama model konusunda kararsızım. :)

    deeptone bakalım ne alacağım :)

    YanıtlaSil