6 Şubat 2012 Pazartesi

Okuldayımmm

Herkese merhaba bu aralar kendime vakit ayırmayı düşünüyorum bilgisayardan uzaklaşıp derslere odaklanma zamanı 2.dönemi iyi atlatmak istiyorum biliyorsunuz bugün okul başladı :) Sabah kalkmak tabi ki zor ama ben özlemişim arkadaşlarımı onlarla gülmeyi adaptasyon sorunu yaşıyorum ders dinleyememe gibi bunu aşmak için bir süre yokum zamanlı yazılar gelecek bir süre yorum yapamazsam cevap atmazsam özür dilerim eğer bir sorun/sorunuz olursa mail adresimden ulaşabilirsiniz bende 20 gündür görmediğim arkadaşlarımla vakit geçiriyor olacağım :) Yukarıda kalem kutumu döktüm nasıl ama çok renkli değil mi ahaha :)
                              Bu fotoğrafa bakınca ne görüyorsunuz ? Ben dost görüyorum düşünülmeyi görüyorum çok özlemişim bunu bu hissi bu zamanın kıymetini bilmek en iyisi galiba hadi ben kaçtım hepinize iyi haftalar :)

7 yorum:

  1. lise yıllarım geldi aklıma kalemlerin altındaki sırayı görünce, ben sırama resimler çizerdim hep tüm sırayı doldurmuştum
    kalemlerin de çok hoş gözüküyor, üniversitede olmama rağmen ben de hala kalem kutusu ve renkli renkli bir sürü kalemden vazgeçemeyenlerdenim, bunun yaşla bir ilgisi yok zaten :)
    sana da iyi haftalar ve derslerinde başarılar Denizcim :)

    YanıtlaSil
  2. Şu renkli kalemlerden bende de binlerce var.ELS denilen o sevimsiz kitap bu kalemlerle biraz çekilir hale geliyor gibi:)
    2. fotoğrafta da kesinlikle sana katılıyorum,okulda arkadaşlarınla kahve içmenin yeri başka:)

    YanıtlaSil
  3. Şimdiden ikinci dönem kolay gelsin :D Başladığı gibi eğlenceli sürsün ve bitsin :))

    YanıtlaSil
  4. neşeli günler arkadaşlarınla.
    :)

    YanıtlaSil
  5. greta Benim sıram kazınmış vaziyetteydi de tatilde başka bir yerlere gitmiş galiba gösteririm bir ara size :) çook teşekkür ederim aynen öyle yaşa bakmıyor yazma aşkı :)

    Anci ah banada çalışmak öyle zor geliyor ki.. bir yolunu bulmak zorundayız ama her şekilde..

    greaseglee çok sağol buna ihtiyacım olacak :)

    deeptone teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. kalemlerini tanıtan bir video çekebilirmisin ? böyle şeylere bayılırım çünkü

    YanıtlaSil
  7. bu arada faber castell beyaz uçlu kalem kaç para ve memnun musun ?

    YanıtlaSil