28 Kasım 2011 Pazartesi

İşte ben böyle bir hal içindeyimmm

Evet nihayet o berbat 2 hafta bitti ve ben özgürümmmm.Tüm sınavlar arkamda kaldı ve ben elimde çayım ve yaptığım incirli kek'le kitabımı okuyorum huzur bu olsa gerek !! 
Şimdi Personal Taste i izleyeceğim.Kore dizisi izleyen var mı oralarda ? İzlediğim ilk Kore dizisi ve ben kelimenin tam anlamıyla bayıldııım.Tek anlayamadığım tepkileri çok abartılı bence ama oyunculuklarıyla alakası yok.Sanırım fazla kibarlıktan oluyor çözemedim ne iş ? 
Var mı oralarda Kore dizisi izleyen birileri öneride bulunsanız ? 

 NOT: Blogger insana kafayı yedirtirmiş onu anladım kimseyi takip edemiyorum nasıl iş bu arkadaş ? 

2 yorum:

  1. Hey merhabalar! Öncelikle blog alemine hoş geldin :) Kore yapımı dizileri 1 yıldır izlemekteyim çok fazla yol aldığımı düşünüyorum.Personal taste çok eğlenceli ve bir o kadar da dramla dolu bir dizi.Başrol oyuncusu lee min ho nun hayranı olup çıktığım dönemde izlemiştim bu diziyi.So ye jin hayranlığım önceden vardı.Dizide hangisinin oyunculuğunu beğendin bilemiyorum fakat lee min ho nun dizileri daha çok ön planda.Bu yıl ki drama ödüllerini yine her zamanki gibi topladı.Bende bir koresever olarak sana dizi önerisinde bulunmak isterim; Boys over flowers(eğlenceli ve aynı zamanda zor ilişkiden oluşan bir dizi.En başta 25 bölüm olması benim gözümü korkutmuştu ama şimdi keşke daha uzun olsaydı diyorum,bıkmadan izlediğim bir yapım) City Hunter(bol aksiyon ve aşk görebileceğin bir dizi.Başrol oyuncularımız diziden sonra,gerçekte çıkıyor şuan belki ilgini çeker.)I'm sorry I love you, My name is kim sam soon... ve daha bir sürü önerebileceğim dizi var.Hepsi birbirinden güzel seçim yapamıyorum.Umarım yararım dokunmuştur.İyi seyirler diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. City Hunter ve Boys over flovers 'ı duymuştum ama benim internetim kotalı izlemek çok zor oluyor keşke her hangi bir kanal yayınlasa Trt'deki tacir gibi Tacir'e başlamak istiyorum ama çok ilerde bölümleri pek bir şey anlamadım en baştan başlamam gerekiyor.. bakalım nasıl olacak.. sıcacık yorumun için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil